Δεν απογοητεύει ποτέ! | Χρονικά της Ζωής ενός ΞΕΝΟΥ που ονομάζεται Με

4
Δεν απογοητεύει ποτέ!  |  Χρονικά της Ζωής ενός ΞΕΝΟΥ που ονομάζεται Με

#WordsToLiveBy

Δοξάστε Τον για τις δυνατές πράξεις Του. Δοξάστε Τον σύμφωνα με το εξαιρετικό μεγαλείο Του! Ψαλμός 150:2 [NKJV]

….

Το 2017 ήταν ένα από εκείνα τα χρόνια που ήταν γεμάτα με τόσα ανάμεικτα συναισθήματα. Για κάποιο λόγο, ήμουν προσηλωμένος σε πράγματα που δεν πήγαιναν όπως πάντα. Αλλά τώρα που τελείωσε η χρονιά, όταν το σκέφτομαι, δεν μπορώ να μην δω τα θαύματα και το μεγαλείο του Θεού μέσα από όλα αυτά. Υπήρχαν πολλές απαντημένες προσευχές, πολλές απαντήσεις στις σωστές ερωτήσεις, απαντήσεις που είχαν ήδη προγραμματιστεί να έρθουν το 2017, και το μόνο που χρειαζόταν για να τις ξεκλειδώσει ήταν να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις, να αναζητήσεις τις κατάλληλες πόρτες για να χτυπήσεις τις οποίες είχε ήδη προγραμματίσει ο Θεός να ανοίξει . Υπήρχαν πολλές κλειστές πόρτες, αλλά δεν μπορούσα να μην αναρωτιέμαι, αν λειτουργούσα υπό τη νοημοσύνη του Θεού μου, απλώς ίσως δεν θα ανησυχούσα τόσο πολύ.

Τώρα λοιπόν που έχω κάνει τον προβληματισμό μου για τις προηγούμενες ενέργειες, συνειδητοποίησα επιτέλους ότι πολλές φορές, το μόνο που θέλει ο Θεός από εμάς είναι να γνωρίζουμε ποιο είναι το σωστό σχέδιο/προσευχές για τις πολλές εποχές της ζωής μας. Και ξέρεις τι? Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος όταν ζητάτε πρώτα τη συμβουλή Του. Γιατί δεν ξεκινάτε τη νέα σας χρονιά με τις συμβουλές Του; Τον γνώρισα ότι είναι ένας Θεός που δεν απογοητεύει ποτέ. Αγαπητέ Κύριε Ιησού, για τις πολλές απαντημένες προσευχές μου, τις επιθυμητές ανακαλύψεις και τις ενθαρρυντικές μου ενέργειες, είμαι πραγματικά ευγνώμων.

#SalvationPrayer: Εδώ: http://bit.ly/2b6NGfC

#Θεός #Χριστός #Ιησούς #ΑγιοΠνεύμα #Christian #LoverofChrist #Believer #Bible #Grace #faith #προσευχή #ChristianMother #ChristianMum #πιστός #Έμπνευση #Κίνητρο #Ενθάρρυνση #VerseOfTheDay #Help #Mindness #Living #miningful #Ειρήνη #ThanksGiving #Thankful

Γιατί τραγουδάω (1)

Schreibe einen Kommentar