Επτά από τα αγαπημένα μου ταξιδιωτικά hacks για άτομα όλων των επιπέδων δεξιοτήτων — The Free-quent Flyer

5
Επτά από τα αγαπημένα μου ταξιδιωτικά hacks για άτομα όλων των επιπέδων δεξιοτήτων — The Free-quent Flyer

Μου έκανε εντύπωση Η ανάρτηση του Γκρεγκ στο The Frequent Miler χθες, αν και ήμουν λίγο ανήσυχος μιας και σχεδίαζα τη δική μου ανάρτηση σχετικά με τις αγαπημένες μου συμβουλές για τα ταξίδια χάκερ που εξακολουθούν να λειτουργούν. Ευτυχώς, η λίστα του δεν κατέληξε να επικαλύπτεται καθόλου με τη δική μου. Ωστόσο, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να αναρτήσω αυτήν την ανάρτηση πριν κάποιος άλλος είχε την ίδια ιδέα.

Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τη γκάμα από τη „χρήση του προγράμματος όπως προορίζεται“ έως την „άκρως παράνομη“, ώστε να εφαρμόζετε πάντα τη δική σας κρίση και διακριτικότητα όταν αποφασίζετε ποια από αυτά είναι κατάλληλα για εσάς.

Συνοδευτικά εισιτήρια Nesting Alaska Airlines

Μία από τις αναρτήσεις για τις οποίες με ρωτούν συχνότερα δίνει μερικά παραδείγματα των ανόητων διαδρομών που μπορείτε να κάνετε κράτηση με τα συνοδευτικά εισιτήρια που λαμβάνετε κατά την εγγραφή σας σε πιστωτικές κάρτες με την ίδια επωνυμία της Bank of America Alaska Airlines και στην επέτειο του λογαριασμού σας. Είναι τόσο καλή συμφωνία (ετήσια χρέωση 95 $ και ναύλος 99 $ (συν τους φόρους!) για κάθε πτήση που εκτελείται στην Αλάσκα σε οποιονδήποτε οικονομικό κουβά ναύλων) που σχεδόν οποιοσδήποτε ζει μέσα ή κοντά σε μια πόλη που εξυπηρετείται από την Αλάσκα και πετά με έναν σύντροφο μια φορά ένας χρόνος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βγει μπροστά.

Το παράδειγμα που έδωσα σε εκείνη την ανάρτηση είναι η κράτηση πτήσης από το Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον προς το Λος Άντζελες, στη συνέχεια ένα ταξίδι μετ‘ επιστροφής μεταξύ LAX και Maui, μετά μια πτήση επιστροφής από το LAX στο DCA. Εφόσον μπορείτε να περάσετε απεριόριστο χρόνο τόσο στο Λος Άντζελες όσο και στο Maui, λειτουργικά πρόκειται για δύο δρομολόγια: ένα μεταξύ DCA και LAX και ένα μεταξύ LAX και OGG — και ο δεύτερος επιβάτης μπορεί να πάρει και τα δύο ενώ πληρώνει για ένα μόνο συνοδευτικό εισιτήριο ( λίγο πάνω από $170 σε αυτό το παράδειγμα).

Εάν μπορείτε να „φωλιάζετε“ συνοδευτικά εισιτήρια σε διαδρομές που πετάτε τακτικά, μπορείτε να κερδίσετε ακόμη μεγαλύτερη αξία από πολλά συνοδευτικά εισιτήρια. Για να συνεχίσετε το παραπάνω παράδειγμα, ας πούμε ότι θέλετε να επιστρέψετε στο DC από το Λος Άντζελες πριν από το ταξίδι σας στη Χαβάη. Φυσικά, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι μια άλλη αεροπορική εταιρεία έχει καλύτερο χρονοδιάγραμμα ή τιμές, αλλά αν η Αλάσκα είναι ο καλύτερος αερομεταφορέας για εσάς, μπορείτε επίσης να κλείσετε ένα δεύτερο συνοδευτικό εισιτήριο μερικώς «φωλιασμένο» μέσα στο πρώτο, κάνοντας κράτηση πτήσης από DCA προς LAX που πληροί με το υπάρχον δρομολόγιο LAX-OGG. Αυτό σας οδηγεί στο LAX, αλλά θυμηθείτε ότι έχετε ήδη την πτήση επιστροφής από το LAX στο DCA από το πρώτο συνοδευτικό εισιτήριο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τμήμα „επιστροφής“ του δεύτερου συνοδευτικού σας εισιτηρίου για να κάνετε κράτηση για οποιαδήποτε „εύλογη“ δρομολόγηση (δείτε την αρχική ανάρτηση για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες δρομολόγησης). Για παράδειγμα, είναι απολύτως νόμιμο να χρησιμοποιήσετε ένα συνοδευτικό εισιτήριο για να πετάξετε από DCA στο LAX, μετά από Portland, OR στη Missoula, MT, μετά από MSO στο DCA.

Έτσι, από δύο συνοδευτικά εισιτήρια δημιουργήσαμε 3,5 δρομολόγια μετ‘ επιστροφής: DCA-LAX, LAX-OGG, PDX-MSO και, στη συνέχεια, ένα εισιτήριο απλής μετάβασης PDX-DCA.

Χρήση κλειστών ή αποστραγγισμένων χρεωστικών καρτών για την πληρωμή φαγητού και ποτών κατά την πτήση

Αυτό το τέχνασμα υπάρχει από την εφεύρεση της συσκευής ανάγνωσης πιστωτικών καρτών εν πτήσει, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί σχεδόν παντού. Για οποιονδήποτε λόγο (πιθανότατα για να μην βλάπτουν οι αεροσυνοδοί στο Twitter ενώ εργάζονται) οι αναγνώστες χειρός που χρησιμοποιούν οι αεροσυνοδοί για να χρεώνουν τα τρόφιμα και τα ποτά κατά την πτήση δεν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ή τουλάχιστον δεν είναι». t συνδεδεμένο σε διακομιστή πληρωμών. Προφανώς απορρίπτουν όλα τα δεδομένα της κάρτας όταν προσγειώνονται ή στο τέλος της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι κατά την πτήση, μπορείτε να παραγγείλετε ό,τι θέλετε δωρεάν, αρκεί να έχετε μια κάρτα που θα απορρίψει τη χρέωση μόλις προσγειωθείτε.

Προφανώς αυτό δεν λειτουργεί σε εταιρείες που χρησιμοποιούν μόνο μετρητά (κυρίως περιφερειακές πτήσεις αυτές τις μέρες) και ορισμένες διεθνείς εταιρείες επαληθεύουν επίσης τα δεδομένα της κάρτας σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επίσης δεν λειτουργεί για χρεώσεις Διαδικτύου κατά την πτήση από την εμπειρία μου.

Κερδίστε δωρεάν πιστοποιητικά διανυκτέρευσης σε ξενοδοχεία στα οποία διαμένετε

Πολλοί άνθρωποι πληρώνονται για να διογκώσουν την αξία των δωρεάν πιστοποιητικών νύχτας που συνοδεύουν πολλές πιστωτικές κάρτες. Δεν είμαι, οπότε υιοθετώ μια πολύ πιο δύσπιστη προσέγγιση απέναντί ​​τους. Ένα ευρετικό που μου αρέσει να χρησιμοποιώ είναι: „Θα χρησιμοποιήσω αυτό το πιστοποιητικό για να παρατείνω μια διαμονή για την οποία είμαι διατεθειμένος να πληρώσω;“ Για παράδειγμα, χρησιμοποίησα ένα πιστοποιητικό δωρεάν νύχτας Hilton για μια έκτη νύχτα στο θέρετρο Grand Wailea στη Χαβάη, αφού πλήρωσα για 5 διανυκτερεύσεις με πόντους (και πήρα την πέμπτη νύχτα δωρεάν).

Από την άλλη πλευρά, στις περισσότερες πόλεις που επισκέπτομαι, τα ακίνητα της Marriott είναι είτε ανύπαρκτα είτε δεν είναι ανταγωνιστικά ως προς την τιμή με το Hilton ή το Hyatt, επομένως δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ δωρεάν πιστοποιητικό διανυκτέρευσης εάν αυτό σήμαινε κλείδωμα σε υψηλότερη ημερήσια τιμή για τα υπόλοιπα πληρωμένα νύχτες.

Φυσικά, για τους πολεμιστές του δρόμου που πληρώνουν τα έξοδά τους, η κατοχή ενός πλήθους δωρεάν πιστοποιητικών νύχτας σε περίπτωση κακοκαιρίας ή άλλης έκτακτης ανάγκης ταξιδιού μπορεί να εξοικονομήσει έναν τόνο χρημάτων για τα έξοδα της τελευταίας στιγμής. Νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως λογικό — αλλά δεν είναι και πολύς κόσμος.

Χρήση του Fluz όπως προβλέπεται

Έγραψα για τα πρώτα μου πειράματα χρησιμοποιώντας το Fluz όπως προβλεπόταν το 2021, και ενώ δεν θα έλεγα ότι το χρησιμοποιώ συχνά, έχει γίνει ένας πόρος που ελέγχω τουλάχιστον μερικές φορές την εβδομάδα. Οι περισσότεροι ταξιδιωτικοί χάκερ χρησιμοποιούν το Fluz για την κατασκευή δαπανών, αλλά πωλούν επίσης δωροκάρτες σε μια σειρά εμπόρων με αυτόματη επιστροφή μετρητών (με δυνατότητα εξαργύρωσης με μετρητά μόλις φτάσετε σε ένα ενοχλητικό όριο εφάπαξ πληρωμής 26 $).

Η βασική προϋπόθεση του Fluz είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες ακριβούς ονομαστικής αξίας σε μια εκπληκτική γκάμα εμπόρων. Προφανώς η Fluz αγοράζει αυτή την πίστωση χύμα και στη συνέχεια μοιράζει την έκπτωση στους πελάτες της. Η προστιθέμενη αξία του Fluz είναι ότι περνά όχι μόνο από την κατηγορία του εμπόρου, αλλά και τον πραγματικό έμπορο για κάθε κάρτα που έχω παραγγείλει. Για τις αμαρτίες μου παραγγέλνω περιστασιακά την πίτσα Domino από τη γωνία και συχνά έχω προσφορές Chase στις πιστωτικές μου κάρτες για κάποια ποσοστιαία έκπτωση στις παραγγελίες του Domino. Εφόσον το Fluz περνά από τον έμπορο στο Chase, μπορώ να στοιβάξω την έκπτωση 10% μέσω του Chase με την έκπτωση 4% μέσω του Fluz (αφού κάνω κλικ στις πύλες αγορών και εφαρμόσω κουπόνια).

Προφανώς, αυτή δεν είναι καλή ιδέα σε εμπόρους από τους οποίους σπάνια ψωνίζετε ή προσπαθείτε για πρώτη φορά, καθώς εάν απογοητευτείτε η πληρωμή σας θα επιστραφεί σε μια δωροκάρτα που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Αλλά για να παραλάβετε μια πίτσα ή ένα μπιφτέκι, ή σε ένα κατάστημα από το οποίο ψωνίζετε τακτικά, είναι αδιανόητο.

Εγγραφή για προσφορές ξενοδοχείων

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν επιτραπέζιο ποντάρισμα, αμφιβάλλω ότι υπάρχει άτομο στο παιχνίδι που δεν έχει γυρίσει σπίτι από ένα ταξίδι πριν συνειδητοποιήσει ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει μερικές χιλιάδες ή περισσότερους πόντους στις διαμονές του στο ξενοδοχείο, αν είχε εγγραφεί για μια συνεχή προαγωγή εκ των προτέρων. Είναι κακό συναίσθημα, γι‘ αυτό αποφύγετέ το όποτε μπορείτε!

Προσπαθώ να κρατάω ενημερωμένη τη σελίδα μου στις Προσφορές ξενοδοχείων με όλες τις τρέχουσες και ανακοινωμένες προσφορές, αλλά δεν είμαι πάντα στην μπάλα, οπότε αν η αλυσίδα με την οποία μένετε δεν έχει μια προσφορά που αναφέρεται εκεί, είναι Μια καλή ιδέα είναι να κάνετε αναζήτηση στο Frequent Miler ή να μεταβείτε στο η σελίδα προώθησης ξενοδοχείου στο Loyalty Lobby. Λάβετε υπόψη ότι το Loyalty Lobby δημοσιεύει κάθε προώθηση, ακόμη και στοχευμένη και περιφερειακή, για κάθε αλυσίδα, έτσι ο ιστότοπός τους είναι απίστευτα γεμάτος, αν και περιεκτικός.

Χρήση της Hotels.com σε ξενοδοχεία χωρίς αλυσίδα (ή αλυσίδες που δεν εκτιμάτε)

Ως επί το πλείστον, είναι καλύτερο να κάνετε απευθείας κράτηση σε ξενοδοχεία της αλυσίδας εάν εκτιμάτε το νόμισμα ανταμοιβών της αλυσίδας ή τα προνόμια της elite status, καθώς δεν θα κερδίζετε πόντους και ενδέχεται να μην λαμβάνετε προνόμια ελίτ εάν κάνετε κράτηση μέσω τρίτου μέρους όπως η Hotels.com (ή Priceline, Expedia, κ.λπ.).

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν εκτιμάτε το πρόγραμμα επιβράβευσης μιας αλυσίδας ή για διαμονές σε ξενοδοχεία που δεν ανήκουν στην αλυσίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Hotels.com για να „ενσωματώσετε“ αυτές τις διαμονές μαζί στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Hotels.com. Επιπλέον, δεν χρειάζεστε την πιστωτική τους κάρτα για τη συμμετοχή, αν και μπορεί να σας βοηθήσει.

Η Hotels.com εμφανίζεται επίσης στις περισσότερες πύλες αγορών και στο Fluz, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για διαμονή σε ξενοδοχείο 3 φορές: κάνοντας κλικ σε μια πύλη αγορών, επιλέγοντας τα στοιχεία της διαμονής σας, μετά πηγαίνετε στο Fluz και αγοράζετε μια δωροκάρτα ακριβούς αξίας για το σύνολο ποσό. Οι πιστωτικές κάρτες προσφέρουν περιοδικά εκπτώσεις και για αγορές με δωροκάρτες (American Express, Citi).

Γνωρίζοντας τη διαφορά μεταξύ των παροχών του ημερολογιακού έτους και του έτους μέλους κάρτας

Αυτό είναι απαραίτητο για τη μεγιστοποίηση της αξίας των πλεονεκτημάτων της πιστωτικής σας κάρτας και εάν πληρώνετε ετήσια χρέωση για μια πιστωτική κάρτα, η απώλεια ενός οφέλους για το οποίο έχετε πληρώσει είναι το χειρότερο σενάριο. Πάρτε για παράδειγμα την πιστωτική κάρτα Chase World of Hyatt: προσφέρει ένα δωρεάν βραβείο διανυκτέρευσης κατηγορίας 1-4 σε κάθε επέτειο μέλους κάρτας και ένα δεύτερο δωρεάν βραβείο νύχτας όταν ξοδεύετε 15.000 $ σε ένα ημερολογιακό έτος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε 3 δωρεάν διανυκτερεύσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους μέλους κάρτας, ανάλογα με την ημερομηνία επετείου σας. Εάν λάβετε την κάρτα τον Ιούλιο, τότε έχετε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για να ξοδέψετε 15.000 $ στην κάρτα για να κερδίσετε το πρώτο βραβείο και μέχρι τις 30 Ιουνίου για να ξοδέψετε άλλα 15.000 $ για να κερδίσετε το δεύτερο, προτού καν αποφασίσετε αν θα ανανεώσετε την κάρτα για δεύτερη χρονιά (προσωπικά εκτιμώ τόσο πολύ τις δωρεάν βραδιές βραβείων που σκοπεύω να κρατήσω την κάρτα για πάντα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία αν εξελιχθεί το γούστο μου στα ταξίδια).

Άλλα παραδείγματα πλεονεκτημάτων ημερολογιακού έτους περιλαμβάνουν τις περισσότερες αποζημιώσεις για την παγκόσμια είσοδο και τον προέλεγχο, τις περισσότερες επιστροφές τελών αεροπορικών εταιρειών και τα μπόνους για την επίτευξη υψηλών ετήσιων ορίων δαπανών.

συμπέρασμα

Οι αναρτήσεις μου συνήθως εστιάζουν σε ένα θέμα τη φορά, γι‘ αυτό ήταν διασκεδαστική άσκηση να λαμβάνω μια εικόνα 30.000 ποδιών των τεχνικών που χρησιμοποιώ πραγματικά για να εξοικονομήσω χρήματα στο ταξίδι μου. Κατασκευάζω δαπάνες για να κερδίσω τους πόντους και τα μίλια που πρέπει να πληρώσω για το οφειλόμενο κόστος του ταξιδιού μου, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο σημαντικό να κάνω αυτά τα εκκρεμή κόστη όσο το δυνατόν χαμηλότερα με διπλή και τριπλή βύθιση των ανταμοιβών της πιστωτικής μου κάρτας, επιστροφής μετρητών πύλης και οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις μπορώ να κάνω μαζί, αφού σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δουλέψω σκληρά για την κατασκευή!

Schreibe einen Kommentar