Η καρέκλα του Δικτύου CNIO καλεί τις ψηφιακές νοσοκόμες να είναι «δυνατότερη φωνή»

15
Η καρέκλα του Δικτύου CNIO καλεί τις ψηφιακές νοσοκόμες να είναι «δυνατότερη φωνή»

Η πρόεδρος του Δικτύου CNIO κάλεσε τις συναδέλφους της ψηφιακές νοσοκόμες να «είναι μια ισχυρότερη φωνή» για να βοηθήσουν να «οδηγήσουν και να επηρεάσουν» την ατζέντα.

Μιλώντας την τελευταία ημέρα του Φθινοπωρινού Leadership Summit, η Sarah Hanbridge, η οποία είναι CCIO Nursing και AHP [allied health professional] στο The Christie NHS Foundation Trust, περιέγραψε πού βλέπει το νοσηλευτικό δίκτυο να πηγαίνει στο μέλλον.

«Πρέπει να αρχίσουμε να γίνουμε ισχυρότερη δύναμη και να είμαστε λίγο πιο φωνητικές για τα σχόλια προς τις εθνικές ομάδες», είπε στο κοινό στο Μπέρμιγχαμ.

Η Χάνμπριτζ, η οποία εξελέγη πρόεδρος τον Ιούλιο του 2021, είπε επίσης ότι θέλει οι CNIO να «οδηγούν και να επηρεάζουν την ατζέντα» και τους προέτρεψε να «είναι γενναίοι» και να μην φοβούνται να ξεχωρίσουν.

Μίλησε για την ελπίδα της ότι τα τρία Δίκτυα (CIO, CCIO και CNIO) θα συνεργαστούν πιο στενά στο μέλλον και θα προσπαθήσουν να «ενώσουν όλες τις ψηφιακές κουκκίδες».

Ενίσχυση της εθνικής φωνής

Μαζί με τον Hanbridge ήταν ο Dr James Reed, πρόεδρος του Digital Health CCIO Network, και η Lisa Emery, πρόεδρος του Digital Health CIO Network.

Οι Reed και Emery τόνισαν επίσης την ανάγκη τα Δίκτυα να ενισχύσουν τη φωνή τους για να αμφισβητήσουν και να επηρεάσουν την εθνική πολιτική.

«Είμαστε μια αξιόπιστη φωνή, αλλά φαίνεται να είμαστε ανεξάρτητοι, κάτι που νομίζω ότι είναι καλό», είπε ο Ριντ.

«Νομίζω ότι έχουμε έναν ρόλο να καλύψουμε εδώ»

Ο Έμερι πρόσθεσε ότι οι ψηφιακοί ηγέτες πρέπει να ενδυναμωθούν ώστε να συμμετέχουν στην εθνική πολιτική.

«Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να πάρουν κάποιους ασφαλείς κινδύνους και να μπουν σε αυτόν τον χώρο και να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες, αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ να εξετάσω», είπε.

Για να γίνει αυτό, ο Reed ενθάρρυνε τα μέλη των Δικτύων να «μεγιστοποιήσουν τη χρήση» του Discourse – του καναλιού επικοινωνίας της Digital Health για τα μέλη του Δικτύου – το οποίο λέει ότι παρέχει την ευκαιρία να «μάθουν από όλους σε όλα τα στάδια».

«Η φιλοδοξία μου είναι οι άνθρωποι που έρχονται τώρα να είναι σε θέση να κάνουν περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε εμείς», είπε.

Η συνεδρίαση της επιτροπής ολοκλήρωσε τη διήμερη Φθινοπωρινή Σύνοδο Κορυφής Ηγεσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2021.

Οι παρευρισκόμενοι ακούστηκαν από μια σειρά από κεντρικές ομιλίες – όπως ο γκουρού ψηφιοποίησης, ο Tom Loosemore, ο CIO του NHSX, η Sonia Patel και ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής του NHS Digital, ο καθηγητής Jonathan Benger.

Υπήρξε επίσης η ολοκλήρωση των Digital Health Awards 2021 καθώς τελικά ανακοινώθηκαν οι νικητές.

Schreibe einen Kommentar