Μπορεί να έχετε μείνει ταλαιπωρημένος, αλλά…

4
Μπορεί να έχετε μείνει ταλαιπωρημένος, αλλά…

#WordsToLiveBy

Εκείνος όμως τους είπε: «Γιατί φοβάστε, λιγόπιστοι;» Τότε σηκώθηκε και επέπληξε τους ανέμους και τη θάλασσα, και έγινε μεγάλη ηρεμία. Θαύμασαν λοιπόν οι άντρες, λέγοντας: «Ποιος μπορεί να είναι αυτός, που ακόμη και οι άνεμοι και η θάλασσα Τον υπακούουν;» Ματθαίος 8:26-27 [NKJV]

……………………………

Έχετε μείνει ταλαιπωρημένος από τον συντριπτικό αντίκτυπο των αρνητικών καταιγίδων της ζωής που σας έχουν αφήσει άφαντο και σε κατάσταση που δεν είστε ούτε ζωντανοί, αλλά όχι ακόμη νεκροί; Έχει αφήσει μια καταστροφή από την οποία έχετε αποδεχτεί ότι είναι αδύνατο να βγείτε. Έχετε αξιολογήσει την κατάστασή σας και έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε φτάσει σε ένα απροσδόκητο τέλος;

Σταμάτα να είσαι τόσο φοβισμένος! Ξέρω κάποιον που έχει τη δύναμη να συνεχίσει ακόμα και τις πιο άγριες καταιγίδες. Όποτε εμφανίζεται στην κατάστασή σας, ανεξάρτητα από το πόσο μοχθηρή μπορεί να είναι η πρόκληση, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να Τον υπακούσουν. Αυτός είναι ο εξαιρετικός άνθρωπος.

Ποιος μπορεί να είναι αυτός μπορείτε να ρωτήσετε; Το όνομά του είναι Ιησούς! Είναι ο Υιός του Ζωντανού Θεού. Μόνο Αυτός έχει τη δύναμη να διατάξει να εξαφανιστούν οι αρνητικές καταστάσεις που μαστίζουν τη ζωή σου! Γιατί δεν Τον δοκιμάζετε σήμερα; Τι έχετε να χάσετε δοκιμάζοντάς Τον; Τίποτα! Γιατί λοιπόν να μην ζητήσετε τη βοήθειά Του σήμερα! Είναι ο μόνος που μπορεί να μεταμορφώσει αδύνατες, δύσκολες και καταστροφικές καταστάσεις σε κάθε είδους υπέροχες!

Γιατί δεν δοκιμάζετε τον Ιησού σήμερα, και ποτέ δεν ξέρετε, σήμερα μπορεί να είναι εκείνη η μέρα που όλες οι ανησυχίες σας εξαφανίζονται οριστικά!

«Ποιος μπορεί να είναι αυτός, (1)

Schreibe einen Kommentar