Μόλις 4 εξαργυρώσεις U Alaska Airlines λειτουργούν, για ό,τι αξίζει — The Free-quent Flyer

0
Μόλις 4 εξαργυρώσεις U Alaska Airlines λειτουργούν, για ό,τι αξίζει — The Free-quent Flyer

Πριν από μερικούς μήνες, αρκετοί bloggers ανέφεραν ότι οι επιβραβεύσεις Just 4 U (το πρόγραμμα επιβράβευσης των παντοπωλείων Albertsons και των αμέτρητων υπο-εμπορικών σημάτων του) θα μπορούσαν να εξαργυρωθούν για μίλια σχεδίου χιλιομέτρων της Alaska Airlines.

Πως δουλεύει

Ο βασικός μηχανισμός είναι απλός. Όταν ένας λογαριασμός Just 4 U έχει ένα κατάστημα στην Αλάσκα που έχει οριστεί ως το „προτιμώμενο κατάστημά σας“, τότε θα δείτε τις ακόλουθες επιλογές εξαργύρωσης:

Έτσι, μπορείτε να εξαργυρώσετε συνολικά έως και 22 ανταμοιβές την εβδομάδα ανά λογαριασμό Just 4 U για συνολικά έως και 3.500 μίλια Σχεδίου Χιλίων.

Ως υπενθύμιση, κερδίζετε 1 ανταμοιβή κάθε φορά που κερδίζετε 100 Μόλις 4 πόντους U. Μόλις 4 πόντοι U λήγουν στο τέλος κάθε μήνα, αλλά οι ανταμοιβές λήγουν στο τέλος του μήνα μετά τη λήψη τους. Η επί πληρωμή συνδρομή FreshPass εμποδίζει τη λήξη των Ανταμοιβών σας επ‘ αόριστον.

Σχέδιο Χιλιόμετρα Μίλια έναντι ανταμοιβών παντοπωλείου

Εάν έχετε πρόσβαση σε απεριόριστους πόντους μόλις 4 U, τότε το διπλό ντιπ „επιβραβεύσεις παντοπωλείου“ είναι η πιο πολύτιμη επιλογή, επειδή σας επιτρέπει να στοιβάζετε πολλαπλές εξαργυρώσεις ανταμοιβών παντοπωλείου σε μία μόνο αγορά, ακόμη και σε σημείο να δημιουργήσετε αρνητικό υπόλοιπο (αν και καθώς αυτό θα εγείρει πάντα υποψίες, προτείνω να ξοδέψετε το αρνητικό υπόλοιπο, για παράδειγμα αγοράζοντας μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα).

Αυτή η τεχνική σάς επιτρέπει να εξαργυρώσετε 44 ανταμοιβές για 64 $ από τον λογαριασμό σας όταν αγοράζετε 20 $ σε είδη παντοπωλείου (που σας αφήνει 44 $ για να ξοδέψετε σε γαλακτοκομικά προϊόντα, αλκοόλ, δωροκάρτες ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι συνήθως κατάλληλο για Ανταμοιβές).

Σημειώστε ότι η επιλογή ανταμοιβής παντοπωλείου είναι πιο πολύτιμη μόνο λόγω της διπλής βουτιάς. Αν δεν μπορούσατε να διπλασιάζετε τις ανταμοιβές παντοπωλείου, τότε η εξαργύρωση 7 ανταμοιβών για 1.300 μίλια Σχεδίου Χιλιόμετρα αντί για ανταμοιβή 10$ για παντοπωλείο φαίνεται πολύ πιο ελκυστική. Πολλοί άνθρωποι θα ήταν πρόθυμοι να αγοράσουν μίλια για το Mileage Plan για 0,77 σεντς το καθένα, τουλάχιστον στο περιθώριο.

Αυτό σημαίνει ότι, ενώ οι ανταμοιβές παντοπωλείου διπλής εμβάπτισης μπορεί να είναι ο καλύτερος συνδυασμός εξαργυρώσεων Just 4 U, οι εξαργυρώσεις του Σχεδίου Χιλιόμετρα με μία βουτιά στο επίπεδο 7-Reward είναι μια σταθερή εναλλακτική λύση αφού τα εξαργυρώσετε και σας περισσεύουν Ανταμοιβές κάθε εβδομάδα. Και αυτό είναι, στην πραγματικότητα, πιο συνηθισμένο από όσο νομίζετε.

Υπολείμματα Μόλις 4 U Rewards

Πάρτε, για παράδειγμα, την προσφορά της περασμένης εβδομάδας για 10 μόλις 4 πόντους U ανά δολάριο που ξοδεύτηκαν σε κάρτες Google Play. Εφόσον μπορείτε να αγοράσετε κάρτες αξίας έως και 500 $, το μέγιστο κέρδος ανά κάρτα είναι 5.000 Μόλις 4 πόντους U ή 50 Ανταμοιβές. Αφού εξαργυρώσετε 44 ανταμοιβές μέσω της διπλής βουτιάς ανταμοιβών παντοπωλείου, έχετε 6 ανταμοιβές. Κερδίζοντας μία μόνο επιπλέον Ανταμοιβή (ή χρησιμοποιώντας μια Ανταμοιβή που έχει απομείνει από μια προηγούμενη εβδομάδα), μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε για την ανταμοιβή του Σχεδίου Χιλίων με την υψηλότερη αξία την ίδια εβδομάδα, προτού επαναλάβετε τη διαδικασία την επόμενη εβδομάδα.

Δεν ασχολούμαι πια με πολλές μεταπωλήσεις δωροκαρτών, αλλά όταν προσφέρονται πολύ υψηλά ποσοστά κέρδους σε κάρτες υψηλής αξίας (ή ακόμα και κάρτες που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας), μπορεί να είστε σε θέση να εξισορροπήσετε ή να κερδίσετε μόλις 4 Οι ανταμοιβές U εκτός από τις ανταμοιβές πιστωτικής κάρτας που κερδίζετε κατά την αρχική αγορά.

Schreibe einen Kommentar