Σειρά ALiEM AIR | Ενότητα Ortho Upper Extremity 2022

3
Σειρά ALiEM AIR |  Ενότητα Ortho Upper Extremity 2022
αεροπορική σειρά

Καλώς ήρθατε στην ενότητα AIR Ορθοπεδικής Άνω Άκρου! Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των σχετικών αναρτήσεων από τις κορυφαίες 50 τοποθεσίες του Social Media Index, η ομάδα ALiEM AIR είναι περήφανη που παρουσιάζει το υψηλότερης ποιότητας διαδικτυακό περιεχόμενο που σχετίζεται με επείγοντα περιστατικά ορθοπεδικών άνω άκρων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. 3 αναρτήσεις ιστολογίου ανταποκρίθηκαν στο πρότυπο της διαδικτυακής μας αριστείας και επιμελήθηκαν και εγκρίθηκαν για εκπαίδευση στη διαμονή από το Συμβούλιο της σειράς AIR. Ταυτοποιηθήκαμε 1 ΑΕΡΑ και 2 Τιμητικές Μνείες. Προτείνουμε προγράμματα δίνουν 2 ώρες (περίπου 40 λεπτά ανά άρθρο) πίστωσης III για αυτήν την ενότητα.

AIR Σφραγίδα Έγκρισης και Τιμητικές Διακρίσεις

Σε μια προσπάθεια να τονίσουμε πραγματικά τις αναρτήσεις υψηλότερης ποιότητας, έχουμε 2 υποσύνολα προτεινόμενων πόρων. Η σφραγίδα έγκρισης AIR απονέμεται μόνο σε αναρτήσεις που βαθμολογούνται πάνω από ένα αυστηρό όριο βαθμολογίας ≥30 πόντων (από 35 συνολικά), βάσει του οργάνου βαθμολόγησης που διαθέτουμε. Το άλλο υποσύνολο είναι για αναρτήσεις „Επίτιμη Μνεία“. Αυτές οι αναρτήσεις έχουν επισημανθεί και συμφωνηθεί από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της AIR ως αξιόλογες, ακριβείς, αμερόληπτες και αναφέρονται κατάλληλα παρά τη μέση βαθμολογία.

Ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στο κουίζ AIR για διασκέδαση ή ασύγχρονη πίστωση (Ατομική διαδραστική οδηγία); Παρακαλώ μεταβείτε στον παραπάνω σύνδεσμο. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό σύνδεσης 1 φορά.

Επισημασμένες ποιοτικές αναρτήσεις: Επείγουσες καταστάσεις Ortho Άνω Άκρου

Ιστοσελίδα Αρθρο Συντάκτης Ημερομηνία Επιγραφή
EMDocs Ακρωτηριασμός δακτύλου Christopher J. Nelson, MD 21 Μαΐου 2022 ΑΕΡΑΣ
ALiEM Point Tender Justine Ko, MD; M. Terese Whipple, MD; Alexander J. Tomesch, MD 23 Μαΐου 2022 HM
Μπουκιές Peds EM Σκισίματα κρεβατιού νυχιών Christyn Magill, MD 3 Σεπ 2021 HM

(AIR = Εγκεκριμένος εκπαιδευτικός πόρος; HM = Εύφημη Μνεία)

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τη σειρά AIR ή αυτήν τη μονάδα AIR, επικοινωνήστε μαζί μας! Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον δείκτη κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχαριστώ τον Εταιρεία Ακαδημαϊκής Επείγουσας Ιατρικής (SAEM) και το Συμβούλιο Διευθυντών EM Residency (CORD) για την από κοινού χορηγία της σειράς AIR! Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε και με τους δύο για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της ιατρικής εκπαίδευσης.

Schreibe einen Kommentar