Σύγκριση του IHG’s 4th-night-free με το Marriott και του Hilton’s 5th-night-free — The Free-quent Flyer

3
Σύγκριση του IHG’s 4th-night-free με το Marriott και του Hilton’s 5th-night-free — The Free-quent Flyer

Διάβαζα Η συγγραφή του Danny the Deal Guru από τις πιο πρόσφατες προσφορές εγγραφής στο Chase IHG Rewards και κάτι μου ξεπήδησε: το όφελος 4ης διανυκτέρευσης χωρίς χρέωση που προσφέρεται στους κατόχους καρτών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν την κάρτα IHG Rewards Traveler χωρίς ετήσια χρέωση. Για να είμαι σαφής, αυτό δεν είναι ένα νέο όφελος, είναι απλώς ένα που δεν είχα την ευκαιρία να σκεφτώ σε βάθος.

Γενικά, δεν βαθμολογώ πολύ το IHG ή το πρόγραμμα επιβράβευσης τους, γιατί ενώ έχουν τεράστιο παγκόσμιο αποτύπωμα, είναι σπάνια ανταγωνιστικά σε σύγκριση με τα κύρια προγράμματα ξενοδοχείων στα οποία βασίζομαι, το Hilton και το Hyatt. Για παράδειγμα, επισκέπτομαι τακτικά το Portland, OR, το οποίο σε μια δειγματοληπτική αναζήτηση βρήκε δύο ακίνητα στο κέντρο της πόλης Hyatt με 12.000 πόντους World of Hyatt, ένα Hilton με 37.000 πόντους Hilton Honors, ένα Marriott με 30.000 πόντους Bonvoy και ένα Kimpton με τιμή σε 25.000 πόντους IHG Rewards Club (συν μια νυχτερινή «χρέωση ανέσεων»). Για μια διανυκτέρευση, θα ήταν γελοίο να επιλέξετε το ακίνητο IHG, εκτός και αν είχατε δημιουργήσει μια μεγάλη ισορροπία για ορφανά μέσα από διάφορες γελοιότητες.

Δεδομένου ότι το πλαίσιο μου είναι κατασκευασμένες δαπάνες, όχι μπόνους εγγραφής, είναι εύκολο να γίνει μια άμεση σύγκριση μεταξύ των επιλογών:

 • 12.000 πόντοι World of Hyatt που μεταφέρθηκαν από το Chase Ultimate Rewards αξίζουν 120 $ σε μετρητά.

 • Οι 37.000 πόντοι Hilton Honors που κερδίζονται με 6 πόντους ανά δολάριο με την κάρτα συνεπώνυμης American Express Surpass είναι μεταξύ 123 $ (αν τα ίδια δαπάνη 6.200 $ είχαν τεθεί σε μια κάρτα επιστροφής μετρητών 2%) και 185 $ εάν οι πόντοι αγοράζονταν για 0,5 σεντ το καθένα , μια προσφορά που είναι τακτικά διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένου τώρα έως τις 7 Μαρτίου 2023.

 • Οι 30.000 πόντοι Marriott Bonvoy αξίζουν μεταξύ 240 $ (αν αγοράσατε τους πόντους κατά τη διάρκεια μιας από τις περιοδικές προσφορές τους) και 300 $ (αν μεταφέρατε τους πόντους από το Chase Ultimate Rewards.

 • 25.000 πόντοι IHG Rewards αξίζουν μεταξύ 150 και 175 $, αν τους αγοράσετε χρησιμοποιώντας το κόλπο «πόντους και μετρητά» (αγοράζοντας πόντους ενώ κάνετε κράτηση για βραβείο, στη συνέχεια ακυρώνοντας την κράτηση και επιστρέφετε τους πόντους στον λογαριασμό σας).

Αυτό κάνει τη σύγκριση των τεσσάρων επιλογών δειγματοληψίας κράτησης, και μάλιστα τη σύγκριση όλα επιλογές κράτησης στις τέσσερις αλυσίδες, εύκολες, αν κατά μέσο όρο:

 • Οι πόντοι World of Hyatt κοστίζουν 1 σεντ ο καθένας.

 • Οι πόντοι Hilton Honors κοστίζουν 0,42 σεντ ο καθένας.

 • Οι πόντοι Marriott Bonvoy κοστίζουν 0,9 σεντ ο καθένας.

 • και οι πόντοι IHG Rewards κοστίζουν 0,65 σεντ ο καθένας.

Στη συνέχεια, σε μια διανυκτέρευση, μπορείτε να μετατρέψετε το κόστος πόντων οποιουδήποτε ακινήτου σε μετρητά για την κατασκευή, τη μεταφορά ή την αγορά των απαιτούμενων πόντων. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα παραπάνω, είδαμε ότι οι Hyatt και Hilton ήταν αρκετά ανταγωνιστικές, ενώ τα Marriott και IHG Rewards ήταν σημαντικά πιο ακριβές επιλογές.

Σε διαμονές τεσσάρων διανυκτερεύσεων, η εξίσωση αλλάζει, αλλά μόνο για τους πόντους IHG Rewards. Στις διαμονές τεσσάρων διανυκτερεύσεων στις άλλες τρεις αλυσίδες, το κόστος ανά πόντο παραμένει το ίδιο, ενώ το όφελος δωρεάν 4ης διανυκτέρευσης που προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες IHG Rewards αυξάνει την αξία τους κατά 33% ή μειώνει το κόστος τους κατά 25% στα 0,49 σεντ. το καθένα — ίδια διαφορά. Η διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων στο IHG Rewards κοστίζει τώρα μόλις 122 $ ανά διανυκτέρευση, τοποθετώντας την ακριβώς στη μέση του «ανταγωνιστικού» πακέτου Hyatt και Hilton, ή ακόμα και στο φθηνότερο τέλος (αγνοώντας αυτή την ενοχλητική χρέωση ανέσεων Kimpton, που προφανώς δεν θα έπρεπε». t στην πράξη).

Μεταβαίνοντας σε μια διαμονή πέντε διανυκτερεύσεων, η εξίσωση αλλάζει ξανά, αλλά αυτή τη φορά ενάντια στο IHG Rewards, καθώς το Hilton και το Marriott προσφέρουν και οι δύο την πέμπτη διανυκτέρευση δωρεάν για διαμονή βραβείων. Το κόστος ανά διανυκτέρευση στο δείγμα πέντε διανυκτερεύσεων με το Hilton είναι 123 $ ανά διανυκτέρευση, με το Marriott είναι 216 $ και με το IHG 130 $. Η Hyatt δεν προσφέρει δωρεάν διανυκτερεύσεις για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας, επομένως το κόστος ανά διανυκτέρευση παραμένει σταθερό στα 120 $.

Κάρτα Αναφοράς

Ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να εξηγήσω γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα IHG Rewards, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτήν την ανάρτηση ή να επικολλήσετε τις τιμές στην εφαρμογή σημειώσεων σας, εδώ είναι οι συντομεύσεις κατά τον υπολογισμό του κόστους διαμονής διαφόρων μήκη.

Διαμονές 1-3 διανυκτερεύσεων:

 • World of Hyatt: 1 σεντ ανά πόντο

 • Hilton Honors: 0,42 σεντ ανά πόντο

 • Marriott Bonvoy: 0,9 σεντ ανά πόντο

 • Ανταμοιβές IHG: 0,65 σεντ ανά πόντο

Διαμονές 4 διανυκτερεύσεων ακριβώς:

Διαμονές 5 ακριβώς διανυκτερεύσεων:

 • World of Haytt: 1 σεντ ανά πόντο

 • Ανταμοιβές IHG: 0,52 σεντ ανά πόντο

 • Hilton Honors: 0,34 σεντ ανά πόντο

 • Ανταμοιβές Marriott: 0,72 σεντ ανά πόντο

Τώρα μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε το κόστος ανταμοιβής διαμονής διάρκειας έως και 5 διανυκτερεύσεων σε κάθε πόλη του κόσμου — όχι μόνο στο Πόρτλαντ του Όρεγκον!

Schreibe einen Kommentar