Χρονοδιάγραμμα „Μεταφορά“ για εξαργυρώσεις μόλις 4 U Alaska Airlines Mileage Plan — The Free-quent Flyer

1
Χρονοδιάγραμμα „Μεταφορά“ για εξαργυρώσεις μόλις 4 U Alaska Airlines Mileage Plan — The Free-quent Flyer

Τον περασμένο μήνα έγραψα σχετικά με την επιλογή εξαργύρωσης των ανταμοιβών Albertsons (και των θυγατρικών τους) μόλις 4 U για μίλια σχεδίου χιλιομέτρων αεροπορικής εταιρείας Alaska. Η επιλογή εξαργύρωσης, για παράδειγμα, ανταμοιβών 7 Just 4 U για 1.300 μίλια Προγράμματος Χιλιόμετρα αντί για ανταμοιβή 10$ για παντοπωλείο είναι το λειτουργικό ισοδύναμο με την αγορά μιλίων Σχέδιο Χιλιόμετρα για 0,77 σεντς το καθένα.

Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε (ή έχετε αποθηκεύσει, περισσότερα για αυτό παρακάτω) περισσότερους μόλις 4 πόντους U από αυτούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πραγματικά είδη παντοπωλείου, αυτή είναι μια απολύτως λογική εξαργύρωση, ειδικά εάν εξοικονομείτε μίλια για ένα βραβείο premium σε έναν από τους συνεργάτες της Αλάσκας .

Οι εξαργυρώσεις μου από την Alaska Airlines του Απριλίου δημοσιεύτηκαν σε μία παρτίδα την 1η Μαΐου

Αυτό που δεν μπορούσα να απαντήσω σε εκείνη την προηγούμενη ανάρτηση είναι πόσος χρόνος χρειάζονται μίλια για να εμφανιστεί στον λογαριασμό σας στο Mileage Plan αφού παραγγείλετε μια εξαργύρωση. Αυτό συμβαίνει επειδή το ένα ή και τα δύο προγράμματα αναγράφουν τα μίλια σας στην ημερομηνία εξαργύρωσης του Just 4 U, όχι στην ημερομηνία που θα γίνουν διαθέσιμα για τα βραβεία της Alaska Airlines.

Τον Απρίλιο μπορούσα να δω ότι είχα κάνει μια παραγγελία για 100 μίλια Σχεδίου Χιλιόμετρα στις 27 Ιανουαρίου και μπορούσα να δω 100 μίλια Σχεδίου Χιλίων με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου, αλλά δεν μπορούσα να δω πότε έγιναν πραγματικά διαθέσιμα τα μίλια.

[Note: I say I could see the order “in April” because Just 4 U only shows your order history for 90 days, so when I wrote that post on April 6 I could still see my January 27 order, but I cannot see it in my Just 4 U order history any more.]

Όντας έτσι, κατά τη διάρκεια του Απριλίου έκανα τέσσερις επιπλέον εξαργυρώσεις Just 4 U, στις 6, 14, 19 και 29, και έβαλα το σημείο να ελέγχω τον λογαριασμό μου στο Mileage Plan κάθε πρωί για να δω αν είχε αναρτηθεί κάτι. Με αυτόν τον τρόπο, ενώ μπορεί να μην προλάβαινα την ακριβή στιγμή που έγιναν διαθέσιμα τα μίλια, θα το ήξερα μέσα σε ένα αρκετά στενό παράθυρο.

Έτσι ανακάλυψα ότι και οι τέσσερις εξαργυρώσεις μου στο Just 4 U (τρεις για 100 μίλια και μία για 250 μίλια) δημοσιεύτηκαν όλες την 1η Μαΐου 2023.

Προφανώς ένα σημείο δεδομένων δεν είναι ούτε διαθετικό ούτε μόνιμο. Για όλα όσα ξέρω ότι δημοσιεύουν μίλια κάθε 45 ημέρες και η 1η Μαΐου έτυχε να είναι 45 ημέρες μετά την τελευταία παρτίδα που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο. Αλλά αυτό φαίνεται λιγότερο πιθανό από όλες τις εξαργυρώσεις μιλίων κάθε μήνα που δημοσιεύονται κάποια στιγμή την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα ή περίπου την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα.

Δεν έχει νόημα να εξαργυρωθείς επιθετικά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις

Μαζική ανάρτηση όπως αυτή σημαίνει, αφενός, δεν χρειάζεται να εξαργυρώσετε αμέσως κάθε ανταμοιβή καθώς την κερδίζετε (υπενθυμίζεται ότι κερδίζετε μία ανταμοιβή για κάθε 100 πόντους που κερδίζετε στο πρόγραμμα Just 4 U και μεγαλύτερες εξαργυρώσεις δώστε καλύτερη αξία) αφού εάν λάβετε την εξαργύρωση μέχρι (κοντά) στο τέλος του μήνα, θα λάβετε τα μίλια την ίδια ημέρα που θα κάνατε, εάν είχατε εξαργυρώσει νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Από την άλλη πλευρά, το απόθεμα εξαργύρωσης κάθε λογαριασμού Just 4 U επαναφέρει κάθε εβδομάδα, επομένως, εάν κερδίζετε περισσότερες ανταμοιβές από ό,τι ξέρετε τι να κάνετε, δεν θέλετε να χάσετε μια ευκαιρία εξαργύρωσης, ούτε να καθίσετε στα χέρια σας.

Σχετικά με αυτή τη στρατηγική αποθήκευσης αποθεμάτων

Κανονικά, το „rump“ Μόλις 4 πόντοι U λήγουν στο τέλος του μήνα που κερδίζουν και οι ανταμοιβές λήγουν στο τέλος του μήνα μετά τη συλλογή τους. Τότε που ήταν ασήμαντο να συγκεντρώνετε απεριόριστους μόλις 4 πόντους U μαζί με ανταμοιβές πιστωτικών καρτών, αρκετοί άνθρωποι επεσήμαναν ότι αυτές οι ανταμοιβές θα μπορούσαν να επεκταθούν επ‘ αόριστον με την εγγραφή σας σε μια επί πληρωμή συνδρομή FreshPass. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τρώνε ακόμα δωρεάν για τις ανταμοιβές που κέρδιζαν τότε!

Αυτό εγείρει φυσικά το ερώτημα: εάν εμφανιστεί μια άλλη ευκαιρία για απεριόριστους μόλις 4 πόντους U, θα πρέπει να πληρώσετε για μια συνδρομή FreshPass για να εξαργυρώσετε 22 ανταμοιβές την εβδομάδα για μίλια Alaska Airlines; Πόσες συνδρομές; Ένα για κάθε μέλος της οικογένειάς σας; Ένα για τον σκύλο σας;

Αυτή, ευτυχώς, δεν είναι μια ερώτηση που μπορώ να απαντήσω για εσάς, επειδή αφορά τον τρόπο που επιλέγετε να παίξετε το παιχνίδι. Επέλεξα να μην λάβω συνδρομή FreshPass και ανταμοιβές στο απόθεμα τότε απλώς και μόνο επειδή αυτός είμαι: αφού γέμισα το ψυγείο μου, την κατάψυξή μου, και τα ντουλάπια μου, και την ντουλάπα μου με σεντόνια και την τοπική δωρεάν ντουλάπα, απλά σταμάτησε. Το να πληρώνω 99 $ ετησίως για να αγοράζω είδη παντοπωλείου που δεν ήθελα ή χρειαζόμουν για το υπόλοιπο της ζωής μου ή μέχρι να υποτιμηθεί το πρόγραμμα, απλά δεν μου άρεσε καθόλου. Το έγραψα για το ενημερωτικό δελτίο μόνο για συνδρομητές και προχώρησα.

Από την άλλη πλευρά, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που αποθηκεύουν κάθε νόμισμα κάτω από τον ήλιο με την ευκαιρία να βρουν την ευκαιρία να πετύχουν την τέλεια λύτρωση πολυτελείας. Η συγκίνηση της εύρεσης διαθεσιμότητας βραβείων πρώτης κατηγορίας ή διαδοχικών εξωτικών βραδιών βραβείων με ένα νόμισμα είναι απλώς πιο συναρπαστική από το να βλέπεις την αξία ενός άλλου θησαυρού να μειώνεται από υποτιμήσεις, συγχωνεύσεις ή χρεοκοπίες είναι αποθαρρυντική.

Και αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε γιατί να μην προσθέσετε το Just 4 U στο μείγμα; Φυσικά, δεν χρειάζεται να σας το πω αυτό: μάλλον το έχετε ήδη!

Schreibe einen Kommentar