Digital Health Networks 60 Second Profiles: Ronke Adejolu

12
Digital Health Networks 60 Second Profiles: Ronke Adejolu

Ο επόμενος εθελοντής μας για τη σειρά προφίλ των Digital Health Networks είναι ο Ronke Adejolu, ο οποίος είναι ο συνεργάτης CNIO στο NHSX, καθώς και ένα συμβουλευτικό πάνελ του Digital Health CCIO και μέλος του δικτύου Shuri.

Θα μπορούσατε να εξηγήσετε τι συνεπάγεται ο ρόλος σας;

Ο τρέχων ρόλος μου περιλαμβάνει την παροχή ηγεσίας σε όλη τη νοσηλευτική φροντίδα της κοινότητας και την κοινωνική φροντίδα, τα δίκτυα νοσηλευτικής και τα ολοκληρωμένα συστήματα φροντίδας.

Εκπροσωπώ επίσης το ενδιαφέρον και τη φωνή των νοσηλευτών να επηρεάσουν, να υποστηρίξουν και να διαμορφώσουν την κατεύθυνση, την ανάπτυξη και την εφαρμογή της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού.

Τέλος, εργάζομαι για να διασφαλίσω μια ευθυγραμμισμένη, συνεργατική, χωρίς αποκλεισμούς, έγκαιρη και από κοινού προσέγγιση στις συζητήσεις σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο στα ολοκληρωμένα συστήματα υγείας και περίθαλψης.

Ποια μέρη της ψηφιακής υγείας σας ενδιαφέρουν περισσότερο;

Η σωστή ηγεσία για να οδηγήσει το όραμα και την ατζέντα του ψηφιακού μετασχηματισμού. Το επίκεντρο ως ψηφιακός ηγέτης πρέπει να είναι οι άνθρωποι μας – που είναι ο πιο σημαντικός μας πόρος. Είναι σημαντικό να δίνουμε μεγάλη προσοχή, να ακούμε τις ανάγκες τους, να εκτιμούμε τη διορατικότητα, την εξυπνάδα τους και αυτά που φέρνουν στο τραπέζι. Οι άνθρωποι είναι θεμελιώδεις για την αλλαγή κουλτούρας και τον επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό στους οργανισμούς μας, επομένως είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να σφυρηλατούμε τις συνδέσεις πέρα ​​από τα όρια των κλινικών κλάδων και του φάσματος των επαγγελμάτων.

Πρέπει να πάρουμε σωστά τα δεδομένα σε όλα τα συστήματα υγείας και περίθαλψης και να επιταχύνουμε όλες τις προσπάθειες, ώστε να μην προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε τα επόμενα πέντε χρόνια τι και πώς μπορούμε να κάνουμε τα συστήματα να μιλήσουν μεταξύ τους.

Σε ποια έργα συμμετέχετε αυτή τη στιγμή;

Αναπτύσσομαι σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων ψηφιακού κλινικού μετασχηματισμού και σκελών εργασίας, μια πρόσφατη δουλειά είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός διαδικτυακού συνεργατικού χώρου εργασίας για τη σύνδεση και τη συνένωση των επαγγελματιών της κοινότητας και της κοινωνικής φροντίδας νοσηλευτικής υγείας σε όλη την περιφερειακή υγεία και συστήματα κοινωνικής μέριμνας για συνεργασία σε εργασίες σε προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού.

Εάν έχετε μια συμβουλή για άλλους ηγέτες πληροφορικής του NHS, θα ήταν;

Η πανδημία έχει δείξει ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε γρήγορα στην αλλαγή και είμαστε σε θέση να αλλάξουμε κουλτούρα στην παροχή και την παροχή υγειονομικής περίθαλψης. Έχουμε ξεπεράσει τόσα πολλά εμπόδια μέσω μιας ενωμένης και συνεργατικής προσέγγισης σε όλα τα συστήματα.

Επαναλάβετε την καλή δουλειά, μην επανεφεύρετε τον τροχό όπου είναι δυνατόν, εκμεταλλευτείτε τη σπουδαία δουλειά και τα επιτεύγματα, δείτε τι λειτούργησε καλά, τι όχι και απορρίψτε ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πλέον.

Έχουμε τώρα μια πραγματική ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε συστημικές, βιώσιμες αλλαγές, επανασχεδιάζοντας τα μονοπάτια περίθαλψης, τη ροή εργασίας και τους τρόπους εργασίας σε ένα ευρύτερο φάσμα επαγγελμάτων, οργανισμών, βιομηχανικών εταίρων και σε διεθνείς κοινότητες υγείας. Αυτές είναι περισσότερες από μία συμβουλές, σωστά; Ωχ!

Αν μπορούσες να έχεις κάποια άλλη δουλειά, ποια θα ήταν αυτή;

Νομίζω ότι έχω ήδη δύο δουλειές, είμαι μαμά του καταπληκτικού εννιάχρονου παιδιού μου και η καθημερινή μου δουλειά, αλλά μου αρέσει πολύ να είμαι παρουσιαστής στο ραδιόφωνο του LBC.

Σε μια πιο σοβαρή σημείωση, αυτό που είναι σημαντικό για μένα, σε όποιο στάδιο κι αν βρεθώ, είναι η ικανότητα να συνεχίσω να ηγούμαι θετικά, χωρίς φόβο και να ενσταλάξω στους ανθρώπους την ελπίδα για επιτυχία και την πίστη στον εαυτό τους. Πρέπει να έχει να κάνει με την πραγματική διαφορά και τον αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας κομμάτι της τεχνολογίας στο σπίτι και γιατί;

Το iPhone μου, έχω πληροφορίες στα χέρια μου 24/7. Είναι εκεί πάνω στις 3 πιο επιτυχημένες τεχνολογίες που έχουν εισαχθεί ποτέ, συμπαγείς και χρησιμοποιημένες παγκοσμίως. Τι δεν αρέσει!

Ποιος θα ήθελες να σε παίξει σε μια ταινία;

Ω Θεέ!!! Αυτό είναι δύσκολο, τόσα πολλά για να διαλέξετε, Σίσελι Τάισον (όψιμη), Άλφρεντ Γούνταρντ, Κέρι Ουάσινγκτον, αλλά θα έπρεπε να είναι η Σάνα Λάθαν, είναι μια τόσο ταλαντούχα, ευέλικτη και καταπληκτική ηθοποιός. Λατρεύω απόλυτα τις ταινίες της, π.χ. Εξαφανιζόμενες πράξεις, Καστανή ζάχαρη και Κάτι άλλο, θα μπορούσα να συνεχίσω….

Schreibe einen Kommentar